Goveđi burag (jedan od predželudaca goveda; tripice, fileki) bogat je izvor enzima, minerala (kalcija i fosfora), vitamina (kolina) i masnih kiselina (linolne i linolenske), sadrži i Lactobacillus acidophilus –probiotik. Burag je i bogat izvor klorofila, zelenoga biljnog pigmenta za koji je utvrđeno da ubrzava procese detoksikacije organizma, djeluje antimikrobno, jača imunološki sustav, utječe na kontrolu i uništavanje malignih stanica te ima sposobnost vezanja teških metala. Pozitivno utječe na zarašćivanje rana, kako onih na površini kože tako i na sluznicama (utvrđen je pozitivan učinak na zarašćivanje čireva na sluznici želudca).
Zeleno lisnato povrće kao izvor vitamina i minerala, fitonutrienata koji u organizmu imaju važnu antioksidativnu ulogu te sirovih vlakana čija uloga je mehanička –potiču peristaltiku crijeva i podržavaju rast dobre mikroflore u crijevima (prebiotička svojstva).
Bez konzervansa, umjetnih boja, pojačivača okusa, pesticida i drugih aditiva uobičajenih u većini ostale hrane za pse.
Zeleno lisnato povrće kao izvor vitamina i minerala, fitonutrienata koji u organizmu imaju važnu antioksidativnu ulogu te sirovih vlakana čija uloga je mehanička –potiču peristaltiku crijeva i podržavaju rast dobre mikroflore u crijevima (prebiotička svojstva).
Bez konzervansa, umjetnih boja, pojačivača okusa, pesticida i drugih aditiva uobičajenih u većini ostale hrane za pse.
Bez žitarica i škroba