Upoznajte nas

U Von BARF timu okupili smo ljude koji istinski vjeruju da svaki ljubimac zaslužuje samo najbolje. Vjerujemo da bi nam, kada bismo njih pitali što najviše vole, rekli da jednostavno obožavaju biti s nama, da vole istraživati i doživljavati nove stvari, vole šetnje i avanture, ali vole i jesti. A da bi ono što jedu zaista bilo dostojno njihove ljubavi, brinemo se mi. Radimo potpuno prirodnu i zdravu hranu koju psi obožavaju. I na taj im način vraćamo barem djelić ljubavi koju oni pružaju nama.

Svi mi imamo ljubimce otkako znamo za sebe, uz njih smo napravili svoje prve korake i s užitkom dijelili svoje živote s njima. I hranili ih na razne načine. Ali jedno je nepobitna činjenica – otkako su naši psi probali BARF ništa im više nikada nije bilo jednako fino.

A mi smo sretno gledali kako im ta hrana paše, kako uživaju jedući ju (možda nam je katkad malo teško pao miris BARF-a, ali njima za ljubav nije nam nikada bio problem otrpjeti nekoliko sekundi mirisa koji nama možda i nije najfiniji na svijetu…). I što je najvažnije od svega – gledali smo kako postaju i ostaju zdravi, kako im dlaka postaje sve sjajnija, kako im životna energija raste, zubi postaju bjelji, probava idealna, a stolica tvrda i lagana za skupljanje.

Na temelju naših dugogodišnjih životnih iskustava s psima i njihovom prehranom – i teoretskih i praktičnih – nastali su naši proizvodi. Beskompromisno kvalitetni. Onakvi kakvima ih je priroda dizajnirala za pse. Onakvi s kakvima bismo mi hranili svoje ljubimce, koji su, bez pretjerivanja, ravnopravni članovi naših obitelji. Mi istinski vjerujemo da je naš proizvod najbolja hrana za vašeg ljubimca. Proizvodimo je u Hrvatskoj, u tvornici u Bjelovaru, a voditelj proizvodnje je osoba s 35-godišnjim obiteljskim iskustvom u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Mala smo kompanija, koja ima sve procese proizvodnje u svojim rukama. Na taj način možemo osobno kontrolirati sve procese od početka do kraja i znati da se sve odvija kontrolirano i na najbolji mogući način.

Naše meso jest meso i izgleda kao meso. Mi odabiremo od koga ćemo kupovati sastojke, kakve će kvalitete ti sastojci biti i na temelju vlastitoga bogatog iskustva razvijamo nove proizvode. Proizvodimo ih i pakiramo sami. Kada svojeg ljubimca hranite Von BARF hranom, točno znate što je i otkuda dolazi. U njoj nema ničega skrivenoga.

Mi duboko vjerujemo da hraniti pse prirodno znači hraniti ih sigurno i zdravo!