7 blaga Von BARF-a

U našu ponudu uvrstili smo sedam novih poslastica za pse, vrhunske kvalitete.

Post time
Time to read 2 minute
7 blaga Von BARF-a

U našu ponudu uvrstili smo sedam novih poslastica kako biste svom psu osim vrhunske i omiljene im sirove hrane mogli ponuditi i raznovrsne potpuno prirodne poslastice. 
U novom izboru može se pronaći za svakog ponešto;

  • za velike i male pasmine pasa, 
  • odrasle pse i štenad, 
  • poslušne i neposlušne,  
  • alergičare, 
  • izbirljivce i proždrljivce.

Nakon dugotrajnog testiranja na našim psima, složili smo izbor poslastica za razne životne situacije u kojima poslastice mogu i trebaju biti korisne. 

Odabrali smo neke koje se dugo žvaču, za sve situacije kada svom ljubimcu želimo pružiti dodatnu zanimaciju. Npr. kada pada kiša i ne možemo u dulje šetnje. Kada pas mora mirno ležati ispod stola na sastanku ili u restoranu. Ili se voziti satima na trajektu. Jer žvakanje je psima i zanimljivo i zamorno.

Poslastice su za trening


Druga vrsta poslastica koju smo izabrali poslastice su za trening. Jer vjerujemo u pozitivnu motivaciju i vjerujemo da od najranije šteneće dobi svako ponašanje koje želimo treba biti nagrađeno. I zato, otkako štene ili odrastao pas uđe u naše živote, hodamo okolo s džepovima punim poslastica. S vremenom se količina poslastica za naučeno ponašanje smanjuje, ali na početku učenja treba ih biti baš puno i trebaju biti što sitnije i što zdravije.

I ne, ne moraju poslastice biti isključivo funkcionalne. Katkad samo želimo čuti slasno hrskanje i znati da smo razveselili svoga četveronožnog člana obitelji zdravim komadićem mesa.

Sve su naše poslastice monoproteinske, a možete birati između poslastica:

  • Janjeća koža hrskava je i slasna poslastica za male i velike pasmine pasa. 
  • Bivolska koža namijenjena je većim psima kojima je potrebna izazovna žvakalica.  
  • Trening trakice od konjskog mesa iznimno su praktične!  
  • Pileći vratovi su poslastica kojoj psi ne mogu odoljeti, jer tako zamamno hrskaju! 
  • Goveđi dušnik poslastica je namijenjena srednjim i velikim pasminama pasa. 
  • Goveđi vratni ligament je žvakalica koja je namijenjena srednjim i velikim pasminama pasa. 
  • Trening poslastice neodoljivi su slasni komadići goveđeg mesa idealni za trening, odgoj i šetnju.


Von BARF poslastice su potpuno prirodne i minimalno obrađene. Sušene samo na struji toplog zraka i ne sadrže nikakve aditive, žitarice, gluten niti konzervanse.

Na tržištu se mogu pronaći mnogobrojne poslastice za koje se tvrdi da su odlične u čišćenju zubiju, ali kada im se pogleda sastav možete vidjeti da sadrže veliku količinu ugljikohidrata. Takve poslastice trebalo bi izbjegavati jer to je kao da svoje zube čistite grickanjem dvopeka.

Kada prvi put dajete poslastice koje pas treba duže žvakati važno je da nadgledate psa kako biste spriječili da pas pokuša progutati prevelik komad poslastice. 

Poslastice nisu zamjena za obrok, ali ako dnevno dajete više poslastica vjerojatno će biti potrebno korigirati osnovni obrok koji dajete psu. Ako pri pozitivnom treningu psa puno nagrađujete jer tako nagrađujete poslušnost, svakako proporcionalno smanjite osnovni obrok. To je iznimno bitno za minijaturne i male pasmine pasa kod kojih »nagrade« brzo mogu dostići cijeli obrok.