• Naslovnica
  • Vizija I vrijednosti u koje vjerujemo

Vizija i vrijednosti u koje vjerujemo

Tvrtka smo u kojoj se ljubav prema životinjama osjeća I kojoj se u području prehrane ljubimaca vjeruje. Uporno I strastveno osvješćivat ćemo važnost prave prirodne I zdrave prehrane za živote ljubimaca.

Sigmund Freud je rekao – »Moj je cilj u životu biti jednako dobar koliko moj pas misli da jesam«. Svi koji su ikada živjeli s psom znaju da oni nas zaista doživljavaju najboljima na svijetu, štoviše, mi smo njihov svijet. I baš zato vrlo nam je važno da im bar u jednom dijelu vratimo tu silnu odanost i ljubav – brigom o njihovoj prehrani i zdravlju.

Živeći s psima, mi smo preuzeli ulogu njihovih hranitelja i zato je na nama odgovornost da im pružimo ono što je za njih najbolje i najzdravije.

Kada se odlučite hraniti svoje ljubimce našim proizvodima, možete biti sigurni da im dajete identičnu hranu kakvu i mi dajemo svojim ljubimcima, koji su za nas istinski i voljeni članovi naših obitelji.

Želimo da svi vlasnici ljubimaca (ili oni koji će to tek postati) znaju da će im se, kontaktiraju li s Von BARF-om, javiti osoba kojoj je stalo, koja voli životinje i koja zna. Vlasnici koji svoje ljubimce hrane našim proizvodima mogu biti sigurni da surađuju s tvrtkom u kojoj su svi zaposleni na raspolaganju za odgovor na pitanja o našem proizvodu, kao i za bilo kakva pitanja o životinjama.

Sigurni smo da će mnogi od vas prepoznati ne samo vrhunsku kvalitetu naših proizvoda nego i da će poželjeti biti dio naše zajednice jer dijelimo vaše vrijednosti – ljubav prema životinjama i brigu za okoliš.

Temeljne vrijednosti Von BARF-a:

Kvaliteta proizvoda – bez kompromisa.

Kada kupite naš proizvod, možete biti sigurni da ste svojem ljubimcu dali najbolje moguće, ono što mi dajemo svojim ljubimcima, koje obožavamo. Ne rabimo ništa što bi im moglo naškoditi – žitarice, fosfate, konzervanse, stabilizatore, bojila, pojačivače okusa, šećer i ostale sastojke koji se često nalaze u hranama za pse. Naši sastojci, osim što su primjereni za prehranu ljudi, obrađuju se sukladno najvišim standardima kvalitete tijekom cijelog procesa njihove prerade kako bi bili visokokvalitetni i potpuno sigurni za hranjenje vaših ljubimaca.

Volimo životinje i pomažemo im koliko god je to u našoj moći.

Pomažemo im beskompromisnom kvalitetom naših proizvoda, pomažemo udrugama koje se skrbe za dobrobit životinja, no-kill skloništima za životinje, a i posvajamo životinje kojima su katkad svi okrenuli leđa.

Svježina, garantirano!

Svježe namirnice koje dođu u našu proizvodnju odmah nakon obrade zamrzavamo na način da se sačuva maksimalna svježina i higijenska ispravnost proizvoda.Neprekinutim hladnim lancem od proizvodnje do potrošača osiguravamo svježinu i maksimum kvalitete u zdjelici za hranu vašeg ljubimca.

Fair play

Vjerujemo da sve strane u poslovnoj transakciji moraju imati osjećaj da se prema njima pošteno postupa. Pošteni smo prema našim kupcima, distributerima i dobavljačima jer želimo s njima poslovati dugotrajno. A obostrano je zadovoljstvo jedino jamstvo da će tako i biti.

Domaće – sudjelovanje s lokalnom zajednicom

Većinu sirovine kupujemo od lokalnih dobavljača. Time pomažemo zajednici u kojoj živimo i radimo, osiguravamo opstanak malih proizvođača i tvrtki te smanjujemo ovisnost o velikim korporacijama. Iznimno nam je važno znati podrijetlo svakog sastojka koji rabimo u proizvodnji Von BARF hrane kako bismo bili sigurni u vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Trudimo se odabrati najbolje dobavljače za svaku namirnicu koju koristimo u proizvodnji, jer znamo da je kvaliteta baš svakog sastojka iznimno bitna u stvaranju proizvoda vrhunske kvalitete.

Briga za okoliš

Sirovina koju kupujemo od lokalnih proizvođača najvećim je dijelom organskog podrijetla. Time smanjujemo utjecaj na okoliš – tlo, vodu i zrak. Za proizvodnju i dostavu hrane na taj način smanjujemo potrošnju energije i emisije štetnih plinova. Smatramo da je važno štititi prirodu djelima, a ne riječima. Jer priroda ne treba nas, nego mi trebamo nju!